Opening

Opening expositie 'Gezichten van Aruba'

Op 1 juni vond de opening van de expositie Gezichten van Aruba geschoten door Marco Borsato & Raymond Rutting bij 5&33 Gallery in art’otel amsterdam plaats.

De tentoonstelling toont het werk van Nederlands grootste zanger en zijn leermeester, topfotograaf Raymond Rutting en is het directe resultaat van een exclusieve fotografiemasterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting aan Borsato op het One Happy Island.

Marco Borsato & Raymond Rutting vieren met deze exhibitie het 30 jaar Status Aparte van Aruba. Deze tentoonstelling laat de uitbundige carnavalsoptochten tot mode op de prachtige hagelwitte stranden, van natuur tot wildlife en van historische Arubaanse monumenten tot culinaire hoogstandjes schitteren in 5&33 Gallery te art’otel amsterdam in één samenhangende foto-exhibitie.
De exhibitie opent zijn deuren op 1 juni en is dagelijks geopend van 9 am tot 9 pm. ‘Gezichten van Aruba’ sluit zijn deuren op de 27e van augustus.

Opening expositie 'Gezichten van Aruba'

more
Carnaval%20Aruba

Vlog's @Aruba!

Wat een fantastische en inspirerende masterclass op Aruba wat het! Raymond en Marco hebben alle facetten voor de lens gehad en dit ook vastgelegd in een aantal Vlog's.Ray%20Marco%20Schiphol%2002

Vertrek Raymond & Marco op Schiphol

Raymond en Marco Borsato zijn op weg naar #onehappyisland Aruba, waar de zanger en fotografieliefhebber een fotografiemasterclass van Raymond krijgt. Ze kregen op Schiphol een warm onthaal en werden op z’n Arubaans uitgewaaid met swingende muziek en kleurrijke carnavalsdanseressen.

Ray%20en%20Marco%20voorbereiding%20small

Voorbereidingen Masterclass

Raymond en Marco Borsato hebben vandaag de laatste hand gelegd aan het programma voor de Masterclass fotografie op het mooie eiland Aruba. Alle apparatuur is uitgezocht en ideeën zijn uitgewisseld.

Nog een paar weken..... Ze kunnen niet wachten!

Binnenkort meer, houdt de website, facebook en instagram in de gaten

Marco%20Borsato

Marco Borsato met Raymond Rutting naar Aruba

In navolging van het succesvolle TV programma "Het Perfecte Plaatje" van RTL4 gaat Marco Borsato in Februari naar Aruba voor een masterclass fotografie van Raymond. Binnenkort meer!

Raymond en Marco zijn reeds eerder met elkaar op reis geweest. In 2009 gingen ze voor Warchild samen naar Colombia voor een fotoserie over FARC kindsoldaten.

Opening%20Den%20Haag

Expositie Gezichten van Aruba, opening vernieuwde WTC The Hague Art Gallery

Met de opening van de expositie ‘Gezichten van Aruba – 30 jaar Status Aparte’ werd op donderdag 8 september de vernieuwde Art Gallery van WTC The Hague heropend. Gevolmachtigde Minister van Aruba Alfonso Boekhardt opende de tentoonstelling samen met Eveline Steenbergen, General Manager van WTC The Hague en Jaap Ellis, Marketing & Sales Manager Europe van de Aruba Tourism Authority (ATA). Dit gebeurde volledig in Arubaanse sferen met carnavaldansers, Arubaanse hapjes en muziek.

Project%20150%20jaar%20rode%20kruis

Expositie 150 jaar Rode Kruis

In 2017 is het 150 jaar geleden dat het Rode Kruis werd opgericht. Sindsdien zetten talloze vrijwilligers zich belangeloos in voor andere mensen. Naar aanleiding van dit Jubileum is Raymond Rutting door het Rode Kruis uitgenodigd om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in beeld te brengen.Dit zal resulteren in een prachtige foto tentoonstelling in september 2017 . Meer informatie volgt…..

Opening%20Hilversum

Officiële opening 'De gezichten van Aruba' - 30 jaar Status Aparte

Aruba is dertig geworden en deze historische mijlpaal – beter bekend als 30 jaar Status Aparte binnen het Koninkrijk der Nederlanden – is reden voor een mooi feestje. Om onze prachtige en authentieke cultuur aan een groot publiek te laten zien organiseren wij i.s.m. topfotograaf Raymond Rutting de tentoonstelling Gezichten van Aruba – 30 jaar Status Aparte. Afgelopen zaterdag was de VIP-opening.


Video: Wolff Independents
Aruba portrait

'De Gezichten van Aruba' - 30 jaar Status Aparte

Aruba viert in 2016 dertig jaar Status Aparte. Deze historische mijlpaal is ingekleurd met de prachtige fototentoonstelling Gezichten van Aruba – 30 jaar Status Aparte, met foto’s van topfotograaf Raymond Rutting. Documentairemaker en videograaf Ken Wolff maakte ter ondersteuning deze mooie ‘making off documentaire.’


Video: Wolff Independents

  • 1
  • 2