KEES

Signeersessie Boekhandel KEES Terwijde Utrecht

Marco Borsato en Raymond Rutting brachten zaterdag 9 december 2017 een bezoek aan boekhandel KEES in Utrecht Terwijde. Tussen 11.00 en 12.00 uur signerden zij het prachtige fotoboek Aruba.

Scheltema

Boek presentatie "Aruba" Rutting & Borsato

Onder zeer grote belangstelling is Woensdag 25 Oktober het boek "aRuBa" van Raymond Rutting & Marco Borsato gepresenteerd. De uitgave is van National Geographic. Na het officiële gedeelte was tijd voor een handtekening en een selfie.

Opening

Opening expositie 'Gezichten van Aruba'

Op 1 juni vond de opening van de expositie Gezichten van Aruba geschoten door Marco Borsato & Raymond Rutting bij 5&33 Gallery in art’otel amsterdam plaats.

De tentoonstelling toont het werk van Nederlands grootste zanger en zijn leermeester, topfotograaf Raymond Rutting en is het directe resultaat van een exclusieve fotografiemasterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting aan Borsato op het One Happy Island.

Marco Borsato & Raymond Rutting vieren met deze exhibitie het 30 jaar Status Aparte van Aruba. Deze tentoonstelling laat de uitbundige carnavalsoptochten tot mode op de prachtige hagelwitte stranden, van natuur tot wildlife en van historische Arubaanse monumenten tot culinaire hoogstandjes schitteren in 5&33 Gallery te art’otel amsterdam in één samenhangende foto-exhibitie.
De exhibitie opent zijn deuren op 1 juni en is dagelijks geopend van 9 am tot 9 pm. ‘Gezichten van Aruba’ sluit zijn deuren op de 27e van augustus.

Opening expositie 'Gezichten van Aruba'

meer
Carnaval%20Aruba

Vlog's @Aruba!

Wat een fantastische en inspirerende masterclass op Aruba wat het! Raymond en Marco hebben alle facetten voor de lens gehad en dit ook vastgelegd in een aantal Vlog's.Ray%20Marco%20Schiphol%2002

Vertrek Raymond & Marco op Schiphol

Raymond en Marco Borsato zijn op weg naar #onehappyisland Aruba, waar de zanger en fotografieliefhebber een fotografiemasterclass van Raymond krijgt. Ze kregen op Schiphol een warm onthaal en werden op z’n Arubaans uitgewaaid met swingende muziek en kleurrijke carnavalsdanseressen.

Ray%20en%20Marco%20voorbereiding%20small

Voorbereidingen Masterclass

Raymond en Marco Borsato hebben vandaag de laatste hand gelegd aan het programma voor de Masterclass fotografie op het mooie eiland Aruba. Alle apparatuur is uitgezocht en ideeën zijn uitgewisseld.

Nog een paar weken..... Ze kunnen niet wachten!

Binnenkort meer, houdt de website, facebook en instagram in de gaten

Marco%20Borsato

Marco Borsato met Raymond Rutting naar Aruba

In navolging van het succesvolle TV programma "Het Perfecte Plaatje" van RTL4 gaat Marco Borsato in Februari naar Aruba voor een masterclass fotografie van Raymond. Binnenkort meer!

Raymond en Marco zijn reeds eerder met elkaar op reis geweest. In 2009 gingen ze voor Warchild samen naar Colombia voor een fotoserie over FARC kindsoldaten.

  • 1
  • 2